27 maart: Ondernemersmiddag – Digitaal bijblijven (vol)

Door School voor organizing.

Het is een hele kunst om digitaal bij te blijven.

Je klant gebruikt net weer even andere software dan waar jij in thuis bent of heeft een onbekend besturingssysteem. Het wemelt van de productivity-apps en andere programmaatjes om ons gedrag te beïnvloeden. Kom een middag om uit te wisselen en de handigste applicaties bij elkaar in werking te zien. Vier collega-organizers delen hun kennis over OneNote, WhatsApp, productiviteitsapps en Buffer. Er is ook ruimte om je eigen tips te delen!

Voor kennisdeling en netwerken moet je natuurlijk bij S2M zijn

School voor Organizing deze middag te gast bij Seats2Meet in ’s Hertogenbosch. Aan het begin van de middag maken we kennis met het concept van deze centra waarbij ontmoeten, kennis delen en inspireren centraal staat. Bekijk alvast het filmpje voor een indruk.

Vanwaar die Ondernemersactiviteiten voor Organizers?

Ondernemen vergt veel doorzettingsvermogen. Vandaar deze laagdrempelige, zeer betaalbare maandelijkse leer- en werkochtenden voor iedereen die bezig is zijn of haar bedrijf in (organizing)dienstverlening uit te bouwen. Je treft er gelijkgestemde vakgenoten, een plek om vragen te stellen, ervaringen te delen en inspiratie op te doen.

Organisatie en kosten

Helaas, deze ondernemersmiddag is VOL! Je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst. Stuur een mailtje naar info@schoolvoororganizing.nl.

NB: Heb je je aangemeld maar kun je niet komen? Houd dan rekening met de annuleringsvoorwaarden. Tot twee weken voor aanvang kun je kosteloos annuleren. Daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt wel vervanging sturen; informeer of er een wachtlijst is.

Andere evenementen

locatie ’s Hertogenbosch
locatie Eindhoven Strijp-S
Evenementen S2M landelijk