OVER

Maak kennis met ons team

Wij staan iedere dag klaar om van jouw vergadering, event of werkdag een succes te maken. And we love it!

Nicole Schuurmans
Operationeel medewerker

Helma Schellen
Marketingmanager

Ingrid Steerneman
Boekhouder

Roger van den Berg
Eigenaar

Luc van der Keilen
Eigenaar

Wanneer is Seats2meet interessant voor jou?

Als je een bedrijf bent dat:
• een bruisende vergaderlocatie zoekt die je makkelijk en snel digitaal kan reserveren
• een locatie zoekt voor een netwerkbijeenkomst, seminar en trainingen
• graag wil samenwerken en kennisdelen wil bevorderen
• inzichtelijk wil maken welke kennis en ervaring je in huis hebt en verbinding wil met andere bedrijven of ondernemers
• de deuren open wil zetten voor innovatie, verbinding en synergie

Seats2meet uitgelegd

Al 10 jaar faciliteert Seats2meet werk- en ontmoetingsplekken voor freelancers en ondernemers in ruil voor hun sociaal kapitaal, een belangrijk element om relevant te blijven in de markt.

De betaalde meetingspaces hebben een hoge bezettingsgraad, terwijl 1 op de 6 mensen die bij Seats2meet werken en ontmoeten een nieuwe betaalde opdracht vinden. Zo creëren we samen een perfecte win-win situatie en een cultuur van samenwerking en duurzame groei.

Ontmoetings­concept

We verhuren vergaderruimtes, ruimtes voor evenementen en werkplekken. We zijn erg flexibel, je betaalt per stoel en kunt annuleren of wijzigen tot 24 uur van tevoren.

Waardenetwerk

Het faciliteren én verbinden van mensen die onze stoelen gebruiken is wat ons drijft. Elke speler in het waardenetwerk (de Mesh) neemt hierin zijn eigen verantwoordelijkheid.

Overvloed

Onze stoelen op het Kennisplein zijn niet altijd bezet. En deze overvloed delen we graag met jou en bieden je daarom een werkplek die je betaalt met sociaal kapitaal.

Sociaal kapitaal

Boek je een werkplek dan vragen we je in ruil hiervoor om jouw kennis met ons waardenetwerk te delen. Dankzij het delen van je kennis ontmoet je anderen.

Onverwachte ontmoetingen

Alles is gericht op het laten ontstaan van serendipiteit, een mooi woord voor een ontmoeting waar je niet naar op zoek bent maar die wel waardevol is.

Wie goed doet, goed ontmoet

Misschien niet altijd direct, maar op termijn zeker. De vorm waarin kan daarbij verschillen. Dit noemen we a-synchrone wederkerigheid.

Onze visie

Een verhaal, precies hoe wij het graag zien. Dat de vergaderruimtes worden omringt door een gezellige buzz van flexwerkers. Zodat je na een vergadering of event nog kunt blijven hang. Om te werken, maar ook om van elkaar te leren en elkaar te versterken.

Vanuit een overvolle treincoupé liep Jeroen richting de uitgang van STATION Den Bosch. Een REIZIGER zonder doel. Piekerend met zijn ziel onder zijn ene arm en een laptoptas onder de andere. Hij wist het zeker, zijn meeting met een mogelijk nieuwe klant in Utrecht had hij verpest. Er moet iets gebeuren…

Sinds vorig jaar is Jeroen freelancer en werkt hij als onafhankelijk financieel adviseur. Hij doet waar hij goed in is en de VRIJHEID die zijn werk geeft, vindt hij heerlijk. Toch merkt Jeroen dat hij langzaamaan verandert van een ambitieuze Zelfstandig Professional in een Zelfstandige Zonder Passie en Poen.

Plots werd hij gestoord in zijn sombere gedachten en vol VERWONDERING bleef hij staan. Zijn AANDACHT werd getrokken door het bord van Seats2meet. Hmmm, daar had hij wel eens van gehoord… Was dit niet die ‘fijne plek waar je kunt vergaderen en werken met een goede bak koffie en gratis wifi’? Nieuwsgierig als altijd stapte hij het halletje in en nam de lift naar de 4e verdieping.

Binnen werd Jeroen welkom geheten door een vriendelijke dame achter de balie, die hem energiek het Seats2meet-concept toelichtte. Met vernieuwde zin nam hij plaats aan een van de tafels op het Plein. Verrast door de gezellig, huiselijke sfeer en de bedrijvigheid om hem heen ging Jeroen geconcentreerd aan het werk. Na een poosje trok de verleidelijke geur van verse koffie hem naar de koffiemachines. Toen hij even later voor de tweede ronde ging viel hem op dat de ‘dame in het blauw’ er ook weer stond. Ze glimlachte naar hem en grapte: “volgens mij zijn wij goed in SYNCHROON koffiezetten”. En zo raakte Jeroen in GESPREK met Fleur.

Met een charmante zachte g vertelde Fleur dat ze met een vastgoedclub aan het vergaderen was over de organisatie van een evenement over architectonisch erfgoed. Jeroen, als ware liefhebber van monumentale panden, werd meteen enthousiast. Ze nodigde hem uit om even bij de vergadering te komen zitten. En zowaar, hij kon hen waardevolle tips geven over de conceptbegroting van het evenement. Zijn KENNIS kwam hier goed van pas. “Wat fijn dat je dit met ons deelt” zei ze opgetogen.

Wat een dag! Toen Jeroen naar huis ging, was hij behoorlijk moe, zo vele nieuwe indrukken… Een bijzondere dag: weliswaar zonder nieuwe klanten, maar toch een heel voldaan gevoel. Met een grote glimlach liep hij naar buiten.

Twee weken later kreeg Jeroen een mailtje van Fleur. Of hij het zag zitten om een aantal vastgoedinvesteerders te begeleiden bij de aankoop en herbestemming van een oud industrieel pand. Ze schreef: ‘Als je geïnteresseerd bent, spreek ik je graag persoonlijk. Kan je morgen om tien uur bij Seat2meet Station Den Bosch? Dan boek ik een vergaderruimte en onder het genot van een bakje koffie praat ik je helemaal bij.’ 

Ronald van der Hoff, founder van Seats2meet vertelt waarom een bezoek aan Seats2meet onverwacht relevant is.

“Bij elke ontmoeting met anderen kun je ontdekken waar je relevant voor elkaar bent. Op een vaste plek binnen een kantoor vind je dit niet. Anders gaan samenwerken is een trend die niet meer te stoppen is in huidige ontwikkelingen in technologie”.

Wil je meer lezen over het Nieuwe Werken, Society 3.0 of andere boeken over ondernemerschap. Deze kun je downloaden.