VERGADERZALEN

DEN BOSCH

Oog voor detail, organisatorisch, sfeervol en goed bereikbaar. Met onze vergaderzalen in Den Bosch heb je alles onder één dak. Door de 1,5 m. maatregel zijn onze zalen natuurlijk coronaproof ingericht.  Wil je met een groep, groter dan 20 personen komen, vraag dan een offerte aan. We hebben namelijk ook de mogelijkheid om jouw deelnemers online te laten aansluiten. 

Van 2 tot 35 personen

Voor iedere groep en samenstelling kunnen wij de juiste vergaderzaal verzorgen.

Keuze uit 12 zalen

Bij Seats2meet Den Bosch hebben wij altijd de juiste zaal voor een geslaagde vergadering.

Centraal gelegen

Ligging IN Station en veel parkeerplaatsen dichtbij. 

Direct zelf boeken

Onze kleinere ruimtes, tot 10 personen mag je direct zelf boeken. Snel & efficiënt zelf kiezen wat je precies nodig hebt.

Lunch bij de meeting bij seats2meet Den Bosch
Lunch bij de meeting bij seats2meet Den Bosch

Catering tijdens je vergadering

Als je alles goed verzorgd wil hebben, dan regelen we dat voor je. Een bijeenkomst wordt pas écht bijzonder als er lekker eten en drinken is.  Uiteraard kunnen wij hierbij rekening houden met allergiën of vegetariërs.

Onbeperkt koffie, thee en koekjes

Geen dure rekening voor koffie en thee achteraf. Drink onbeperkt warme dranken als koffie, cappuccino of wiener melange voor € 1,75 p.p.

Lunch & Broodjes of hapjes & naborrel

Bij Seats2meet Den Bosch hebben wij altijd de juiste lunch, daarnaast kunnen wij je voorzien van diverse soorten hapjes en is er de mogelijkheid voor een afsluitende borrel.

lunch bij Seats2meet Den Bosch

Een unieke vergaderzaal in Den Bosch nodig?

Wij beschikken over verschillende vergaderzalen die geschikt zijn voor diverse groepen. We hebben zalen voor grote bijeenkomsten tot wel 30 personen, maar we hebben ook de goede apparatuur om deelnemers online te laten deelnemen.

En natuurlijk zijn er ruimtes voor kleinschalige ontmoetingen zoals één-op-één coaching. Wij kijken graag samen met jou naar aansluitende faciliteiten voor je vergadering en richten alles in naar wens. We onderscheiden ons van andere vergaderlocaties in Den Bosch doordat we in het station zelf zitten. 

Vergaderen in Den Bosch

Onze vergaderzalen zijn beschikbaar voor vergaderingen, workshops, lezingen en trainingen. Wij bieden de perfecte locatie voor jouw organisatie. Met maar liefst 12 verschillende vergaderzalen is er altijd een zaal die bij je ontmoeting past. Door deze diversiteit aan zalen zijn wij de juiste keuze voor een geslaagde bijeenkomst.

training bij seats2meet Den Bosch in ruimte Station
training bij seats2meet Den Bosch in ruimte Station

Audiovisuele middelen

Onze prijzen houden wij laag door je opties breed te houden. Zoals onze audiovisuele middelen. Je betaalt alleen voor wat je ook daadwerkelijk gebruikt. Je kunt het allemaal los reserveren. Simpel, duidelijk en (vaak) een stuk voordeliger.

Natuurlijk hebben wij wel van alles tot je beschikking:

 

  • Gratis wifi
  • de mogelijkheid om online deelnemers aan te laten sluiten
  • Plafondbeamer
  • Flip-over, inclusief stiften
  • Laptop incl. MS Office
  • Geluidsversterking lap top
  • Pointer
  • Whiteboard